skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
wat is een hypervsn hologram video wall

Hypervsn wall hologram video

Verbeter de visuele aantrekkingskracht van uw merk

Wat is een Hypervsn hologram video wall?

HYPERVSN Wall is een holografische 3D-oplossing die meer dan levensgrote beelden projecteert. Het is een geweldige manier om de visuele aantrekkingskracht van een bedrijf te vergroten. Het apparaat is ontworpen om een ​​meeslepende ervaring te bieden en is ideaal voor gebruik binnen en buiten.

Hypervsn, een toonaangevende leverancier van 3D-holografische oplossingen.

Hypervsn biedt een breed scala aan producten die beschikbaar zijn voor verhuur of aankoop. Met behulp van de technologie kunnen merken de betrokkenheid van het publiek vergroten en de merkbekendheid vergroten. Ze worden voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder advertenties, displays voor beurzen en andere digital-signage-toepassingen.

Een schaalbare, aanpasbare oplossing

Elk formaat

HYPERVSN Wall is een schaalbare, aanpasbare oplossing die verbluffende 3D-beelden van elk formaat kan creëren. Met een SmartBox en een aantal individuele toestellen, kan men een HYPERVSN Wall installeren. En dan wordt het genieten van de visuele ervaring.

Of u nu een levensgroot product, het nieuwste aanbod van een merk of een levensechte holomens tentoonstelt, de HYPERVSN Wall is een fantastische keuze.

Een innovatieve keuze

HYPERVSN Wall is een innovatieve oplossing die geavanceerde hardware en software combineert met een mediabibliotheek met hoge resolutie. Door een combinatie van HYPERVSN MS- en Solo-apparaten te gebruiken, kunt u een krachtig en meeslepend holografisch display creëren dat de aandacht van uw klanten trekt.

Met programmeerbare micro-LED’s, een rotor met vier wieken en een zeer geavanceerde controller, kan de HYPERVSN Wall worden gebruikt om een ​​spectaculaire visuele ervaring te leveren, ongeacht het tijdstip van de dag.

Meer over Hyperfocus

Hyperfocus verdeelt als een toonaangevende leverancier deze hologram technologie met hoge resolutie. De producten van Hypervsn zijn beschikbaar voor commercieel gebruik.

Ze kunnen op elke klantgerichte locatie worden geïnstalleerd. Deze omvatten beursstands, etalages en hotellobby’s.

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.