skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
Call to action betekenis

Call to action

Call to action betekenis en tips

Call to action (oproep tot actie) is een begrip dat gebruikt wordt in marketing om potentiële kopers na het ontvangen van een reclameboodschap tot een specifieke handeling over te halen. Zoals het bestellen van het product, het bellen van een telefoonnummer of het downloaden van een white paper. Het wordt onder andere gebruikt in mailings, televisiereclame, advertenties, en op websites. Call to action komt voor in woorden en beelden. Woorden als: bestel hier, doe het nu.

Call to action met digital signage

blank

Dit artikel gaat vooral over Call to action met digital signage. Met andere woorden; hoe maak je de merk contactpunten zo aantrekkelijk mogelijk. De Hypervsn 3D holografische display is uiterst geschikt om geanimeerde “calls to action” te maken. Als je kiest voor een interactieve ervaring, leg de mensen dan ook uit hoe het allemaal in z’n werk gaat. Het goede nieuws is dat de Call to action autonoom in staat is om de mensen meer te laten kopen. Dat wijzen diverse studies uit.

Een echte magneet

Op de plaats waar een Hypervsn toestel hangt worden voorbijgangers gestimuleerd om te stoppen en betrokken te raken door anderen te zien kijken. Het is een zeer krachtige manier om meer gebruikers aan te trekken via een call to action.

Digital Signage Content moet urgentie benadrukken

blank

Digital signage content moet aan het einde van het bericht een call to action bevatten die consumenten aanspoort om nu actie te ondernemen. Probeer het bericht te beginnen met een werkwoord. Het doel van elk promotiebericht is om uw klanten tot een gewenste actie te laten komen. Elke oproep tot actie moet duidelijk maken hoe en waarom te handelen. Uw digitale signage nhoud zal zoveel effectiever zijn als uw publiek hierdoor wordt aangesproken en hen motiveert om te reageren.

Bekijk deze video en ontdek hoe Hypervsn jou kan helpen

[yotuwp type=”videos” id=”8b0Vi8Lsl7w” ]

Gerelateerde berichten

https://www.hyperfocus.be/hoe-werkt-het/3d-hologram-maken/

https://www.hyperfocus.be/hoe-werkt-het/software/

https://www.hyperfocus.be/beeldmateriaal/

https://www.hyperfocus.be/toepassingen/

 

This Post Has 0 Comments

Geef een reactie