skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » AI-marketing

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Met AI-marketing krijgt je merkboodschap een nieuwe dimensie. Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, biedt meetbare visuele en auditieve communicatietechnologieën aan. AI-toepassingen zijn daar een onderdeel van. Als startpunt voor jouw marketingboodschap nemen we jouw bedrijfsbehoeftes, wensen en doelen. Daarnaast zetten we jouw doelpubliek altijd centraal. Jouw klanten écht begrijpen en leren kennen, dat is waar het uiteindelijk om draait. Op die manier kan je duurzame relaties opbouwen.

Heb je nog vragen?

Met AI-marketing leer je jouw doelpubliek écht kennen

AI-marketing maakt gebruik van artificiële intelligentie. Dat is een veelomvattend begrip, maar kort samengevat betekent het dat systemen menselijke intelligentie kunnen nabootsen en zelf ook kunnen bijleren. Een van de AI-toepassingen die je kan inzetten is gezichtsdetectie. Daarbij maak je een anonieme analyse van de gezichtskenmerken van je doelgroep. Voorbeelden van zulke kenmerken zijn: leeftijd, etniciteit en geslacht. Als je jouw doelgroep met AI-marketing meet, dan kan je jouw Out-of-Homereclame verbeteren. Onze technologie laat ook toe om specifieke emoties te meten. Het systeem ziet dat op basis van gelaatstrekken in het gezicht. Daardoor leer je jouw doelgroep tot in detail kennen en kan je met die informatie aan de slag om je marketing een boost te geven.

ai analyse. real time crowd meting
AI marketing op website Hyperfocus

Maak gebruik van onze AI-toepassingen

Heb je interesse in onze AI-toepassingen? Of wil je meer weten over AI-marketing in het algemeen? Dan kan je altijd contact opnemen met ons team. Stuur een mail naar hyper@hyperfocus.be, bel naar +32-(0)496529232 of vul het contactformulier in. Wij helpen je met alle plezier verder en kijken alvast uit naar een samenwerking.

AI-marketing