skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
hybrid 3d

Hybrid 3d

Hybrid 3D

Wat is Hybrid 3D?  Het antwoord zoeken we in dit artikel. Als je iemand vraagt waarvoor 3D-holografische technologie kan worden gebruikt, krijg je in de meeste gevallen het antwoord: “de detailhandel, de reclame-industrie of de evenementen.

Ronddraaiende 3D hologrammen bewijzen daar al enkele jaren hun ongelooflijk nut en blijven mensen verwonderen. Maar wist je ook dat Holografie in meer artistieke zin kan worden ingezet?

Geschiedenis van 3d holografische technologie

De laatste jaren is de populariteit van 3D holografische technologie enorm gegroeid. Het kan creatief worden gebruikt in verschillende sectoren, van detailhandel tot gezondheidszorg en onderwijs.

Sommige mensen zijn echter verrast als ze horen dat het ook in de kunstindustrie kan worden gebruikt. Kunstenaars over de hele wereld zijn begonnen met het verkennen van de mogelijkheid om meesterwerken te maken met behulp van 3D-holografische technologie.

Als het gaat om het creëren van futuristische holografische 3D-meesterwerken, gaat er niets boven de holografische weergave-oplossingen van HYPERVSN.

Een idee omzetten met een hybride 3D installatie met hypervsn

Hyperfocus denkt graag mee over de realisatie waar verschilende technologiën met elkaar gemengd worden. Het aftasten van uitdagende grenzen maken inmiddels deel uit van ons DNA. Denk daarbij aan unieke installaties die immense wow-factoren creëren voor onze klanten.

Creatieve inhoud samen met strategische plaatsing van units, soms ver van een winkelomgeving opent een ander spectrum en visie op hoe HYPERVSN-technologie kan worden gebruikt.

Hybride 3D is voor creatieve geesten

Hybride 3D op de rails zetten is een uitdaging. Enkele voorbeelden:

  • Afstemming van de inhoud en 3D-animatie,
  • getimede productie
  • realtime synchronisatie van beelden op HYPERVSN apparaten
  • rekening houden met klimatologische omstandigheden

Hypervsn is toekomstbestendig

Met behulp van HYPERVSN-technologie slagen we erin om kunst naar een nieuwe dimensie te brengen. Daardoor kunnen we kunstenaars samen brengen, van beeldende tot geluidskunstenaars, en deze installaties erkend te krijgen binnen de kunstgemeenschap.

Het is onze bedoeling om HYPERVSN te introduceren in de kunstscene, zodat kunstenaars de eindeloze mogelijkheden van deze technologie kunnen omarmen en robuuste 3D holografische kunstwerken kunnen produceren. Bovendien willen we HYPERVSN ook naar kunstmusea, urban pop-ups en nog veel meer brengen!

Als je denkt dat je klaar bent om geavanceerde holografische technologie te combineren met innovatie op het volgende niveau, neem dan contact op met Hyperfocus

Gerelateerde berichten over hybrid 3d

  • https://www.hyperfocus.be/creatieve-zakelijke-dienstverlening-een-360-graden-aanpak/
  • https://www.hyperfocus.be/3d-design/
  • https://www.hyperfocus.be/hoe-werkt-een-luidspreker/
  • https://www.hyperfocus.be/vocabulary/directional-speakers-betekenis/

 

 

 

 

 

 

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.