skip to Main Content
International Electrotechnical Commission

International Electrotechnical Commission

De International Electrotechnical Commission, kortweg IEC, gevestigd in Genève in Zwitserland, ontwikkelt algemene internationale normen voor de veiligheid van elektrische componenten en apparatuur. De IEC stelt voor en ontwikkelt, maar is niet verantwoordelijk voor het toezicht op de naleving van deze normen. Dit vindt veelal plaats door een onafhankelijk testlaboratorium. Bijvoorbeeld: IEC 529 bevat omschrijvingen van de mate van bescherming van een toestel tegen indringen van vocht.
Read more
Adidas Logo Op Website Hyperfocus

Adidas

Het sportkledingmerk adidas (officieel met een kleine letter) is een van oorsprong Duits bedrijf uit Herzogenaurach. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Adolf (Adi) Dassler. Het concern Adidas AG, genoteerd aan de Frankfurter Wertpapierbörse, omvat naast adidas ook de merken Reebok en TaylorMade (golf).
Read more
Garner Hypecycle

Gartner

Gartner levert vooruitstrevende inzichten, geverifieerd peer-gedreven onderzoek en robuuste statistieken en gegevens om te helpen de juiste beslissingen te nemen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stamford, Connecticut. Het bedrijf had vanaf de oprichting tot 2001 de naam GartnerGroup tot in 2001 de naam werd veranderd. Meta Group is een bedrijf dat sinds 2005 onderdeel van Gartner uitmaakt. Het kantoor van Gartner Nederland is gevestigd in Amsterdam-Zuidoost.
Read more
Logo Icon Hyperfocus Alle Rechten Voorbehouden

Hyperfocus

Hyperfocus is een merk van het bedrijf Notion technologies bvba dat in 2002 werd opgericht. Hyperfocus heeft een volledig gamma uitgebouwd rond 3d holografische technologie. Dit bestaat uit Hypervsn (3d holografische led fan), directionele luidsprekers, sentiment metingen op basis van kunstmatige intelligentie, enz...
Read more
Nike Logo

Nike, Inc.

Nike Inc is een Amerikaans concern. Het logo van de onderneming, de Swoosh, is een van 's werelds herkenbaarste en bekendste merktekens. Bill Bowerman en Phil Knight richtten het bedrijf in 1962 onder de naam "Blue Ribbon Sports" (BRS) op en veranderden in 1978 de naam in Nikè, naar de Griekse godin van de overwinning. Behalve haar hoofdmerk Nike behoren de merken Air Jordan, Bauer, Cole Haan en Converse ook tot Nike, Inc.
Read more