skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
hologram mens met Hypervsn Wall

hologram professor

Hologram professor

Professor laat zich vervangen door hologram.

Een professor van de universiteit van TalTech die niet in staat was om aanwezig te zijn op een congres liet zich vervangen door z’n eigen hologram. De geboorte van z’n eerst kind had er anders over beslist. Daarom moest papa naar huis komen. Het hologram van zijn persoon mocht het werk doen.

Deze video’s tonen een Hypervsn Wall installatie met 8 projectoren die in verticale opstelling staan met een hologram van een persoon.

[yotuwp type=”videos” id=”RninH1MoIzM” ]

[yotuwp type=”videos” id=”KDQ9G5b8_WY” ]

Hologram van een professor?

Om een hologram van een mens af te beelden moet je normaal gezien dure technologie inhuren. Deze technologie bestaat uit schuine glasplaten die het holografisch beeld reflecteren naar het podium. Denk aan de “Roy Orbinson Holographic Tour” die in de Belgische zalen te zien was.  Bekijk het overzicht van de verschillende technologieën van het moment.

Hypervsn pakt het anders aan met een Wall configuratie

Een systeem dat veel meer lichtopbrengst heeft dan gelijk welke andere technologie, kan synchroniseren met audio en perfecte 3D projectie geeft. Dat is Hypervsn.

Meer weten over hologram van een mens of persoon? Neem met ons contact op.:

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Intussen wensen wij u veel verbazing tijdens het zien van de video. Vandaag in België beschikbaar bij hyperfocus.be!

[agileform id=”5705174075965440″]

 

blank

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.