+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » hypervsn » Ontwikkeling » hypervsn display » etalage reclame
Meer passanten in je winkel

Etalage reclame

etalage reclame met Hypervsn unit in halve plexi bollenBlijft de consument geregeld staan voor je etalage reclame? Of zoek je bij wijze van spreken naar een magneet om hen aan te trekken?

huidige technologie biedt slechts een 2D representatie

Een etalage reclame is de dag van vandaag een subtiele mix tussen statische posters en dynamische schermen. Het is allemaal veel interactiever geworden, maar het blijft een 2D representatie van een 3D object.

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

Uw reclame in 3D

3D Holographic effect

De consument van vandaag wordt meer een meer kieskeurig. Dat merk je doordat je meer en meer uit de kast moet halen om je reclame boodschap in of voor een etalage te laten opvallen. Maar hoe pak je dat aan? De oplossing ligt in de 3D holografie technologie.

Een vitrine met een nieuwe touch

Een opvallende reclame in of voor je etalage?

etalage reclame met Hypervsn unit in halve plexi bollen
Geef je etalage een nieuwe touch! Koop één of meerdere Hypervsn units. Of laat ons een aantrekkelijk concept uitwerken zodat de consument aan jouw etalage stopt en binnengaat om tot een aankoop over te gaan.

Waarom kiezen voor 3D holografische reclame?

Met het Hypervsn management platform heb je zelf alles in eigen handen. Waar, wanneer welke content zal worden getoond. Het levert een enorme tijdbesparing op en nooit geziene flexibiliteit. Dankzij de content maker, design studio en een professionele plaatsing heb je in geen tijd een sterk wapen in handen.

Etalage reclame krijgt een extra dimensie

Mensen houden van bewegende beelden en animatie. Dit wordt aangetoond door de trends en statistieken. Daaraan merk je dat geanimeerde reclame de meest boeiende en beste manier zijn om een boodschap over te brengen naar uw publiek. Door digitale holografie wordt daar nu een dimensie aan toegevoegd. Consumenten die je vitrine voorbij lopen zullen niet geloven wat ze zien. En toch is het mogelijk met Hypervsn van Kino-Mo

Toepassingen

  • retail, kleinhandel, detailhandel
  • Immobiliën
  • reisbureau's
  • bank filialen