skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
International Electrotechnical Commission standaard

International Electrotechnical Commission standaard

International Electrotechnical Commission standaard (IEC)

international electrotechnical commission standaard: Een bewijs dat de toestellen van HYPERVSN geen gadgets zijn bewijzen een hele reeks van internationale goedkeuringen. Als één van de belangrijke vermelden we de IEC standaard. Tevens maak ik van dit artikel gebruik om de vraag te stellen; “wat kan er misgaan”?

Wat is de International Electrotechnical Commission standaard?

De International Electrotechnical Commission is de toonaangevende internationale organisatie die op consensus gebaseerde internationale normen publiceert en conformiteitbeoordelingssystemen voor elektrische en elektronische producten, systemen en diensten beheert. IEC-publicaties dienen als basis voor nationale standaardisatie en als referenties bij het opstellen van internationale aanbestedingen en contracten.

Wat kan er misgaan?

blank

Als metafoor gebruiken we een vrouw die het deksel op de blender vergeet te zetten. Een kleine vergetelheid met gevolgen. Het principe achter de prachtige uitvinding van de 3D holografische display zijn draaiende wieken. Je zou verwachten dat dit voldoende is om iedereen begrijpt dat hier bepaalde voorzorgen voor nodig zijn. En toch zijn er mensen die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Elke handleiding van HYPERVSN besteed extra aandacht aan veiligheid.

Montage

Het basis principe is dat alle voorzorgen worden genomen om te vermijden dat iemand de draaiende wieken kan aanraken. Dit kan op verschillende manieren.

  • Voldoende hoogte: De montagehoogte wordt gedefinieerd als de afstand van het vloerniveau tot het laagste punt van het roterende element. Het apparaat moet zodanig worden geïnstalleerd dat de onderste rand van de stralen minstens 2,9 meter van de vloer is verwijderd.
  • Een natuurlijke barrière: Uitzonderingen zijn toegestaan ​​als er een natuurlijke barrière of iets dergelijks is waardoor het publiek het apparaat niet dichter dan twee meter kan naderen.
  • Een beveiliging: Door middel van een plexi koepel kan vermeden worden dat iemand de draaiende wieken aan kan raken.

De plexi koepel (dome)

plexi koepel voor kit hypervsnDe plexi koepel (dome) is een optioneel accessoire. Het is bedoeld om mogelijke schade aan het apparaat te voorkomen en om de kijkers veiligheid te bieden. Dit is vooral belangrijk in situaties waarin het apparaat lager wordt gemonteerd dan in de voorzorgsmaatregelen is aangegeven. De dôme wordt op verzoek van de klant geleverd tegen extra kosten. De koepel kan worden gemonteerd tegen een verticale wand of op onze speciale standaard.

De gebruiker is de eindverantwoordelijke

De gebruiker draagt de volledige verantwoordelijkheid en moet ervoor te zorgen dat het apparaat op een veilige manier wordt gebruikt en voldoet aan alle gespecificeerde veiligheidsmaatregelen en lokale wetten en vereisten.

 

blank

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.