skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
holobox holographic human

holobox holographic human

U bent hier: Home » Blog posts » Blog posts » holobox holographic human

HOOVER: Deze pagina bevat een verbinding met onze woordenlijst database. Hoover over de blauwe tekst en lees de betekenis.

Een holobox holographic human lijkt misschien op een gigantisch aquarium. Het is echter een futuristisch apparaat dat simpel gezegd digitale mensen of objecten binnenin toont.

Wendy

Bijvoorbeeld; Wendy, de menselijke avatar van K-popgroep Reality Reflections, verschijnt op een groot scherm aan de achterkant van de glazen box. Het oogt echt dankzij de uitgekiende technologie die wordt gemonteerd.

pijl voor blog heading 3

De bomen en het bos

Zie jij de bomen nog door het bos? Zoals we intussen gewend zijn in onze specialiteit, wordt ook veel technologie onder één koepel-begrip gerangschikt.
Als men het heeft over 3d holographic box of holobox, dan kan het enerzijds gaan over de levensgrote box (nu ook in mini afmetingen beschikbaar.
Anderzijds kan het gaan over de al veel langer bestaande boxen met piramidale glasplaten of één glasplaat. Lees meer

pijl voor blog heading 3

Een holobox holographic human voor marketing

Een ander innovatief gebruik van holografische technologie is voor marketing. Een holografische mens stelt marketeers in staat om op een persoonlijkere manier contact te maken met hun publiek. Dit vergroot de impact van hun marketingboodschap kan vergroten.
De technologie stelt marketeers ook in staat om holografische displays te beheren vanuit een cloud-gebaseerd content management systeem. Lees meer over het ontwerpen en animeren van 3d content.

Een holo box is geen “one size fits all” toepassing. In meerdere gevallen is de keuze van een 3D led fan beter gepast.

Wij verdelen via “activation wise” het het merk Metabox3d.

3d holo box wordt steeds interactiever en resvponsiever

Hologram technologie wordt steeds interactiever en resvponsiever. Dit wordt mogelijk gemaakt door leveranciers die nieuwe manieren ontwikkelen om rechtstreeks met klanten in contact te komen.
Of het nu gaat om basis functionaliteiten van een touchscreen of inhoud.

pijl voor blog heading 3

De werking van de holobox

Het holobox display is een levensgroot paneel van “Hologramglas” dat is gemaakt van een gepatenteerde mix van componenten. 4K beeld van top kwaliteit en grote helderheid, gekoppeld aan productieapparatuur op studioniveau.

Bediening van de holographic human

Deze holobox holographic human kan handmatig worden bediend via touchscreen, met afstandsbediening of door bewegingssensoren.

Streaming mogelijkheden

Vooraf opgenomen inhoud die in een loop kunnen worden afgespeeld is geweldig voor veel activeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar één van de dingen waar mensen het meest enthousiast over worden, is live-streaming.
Dit gaat als volgt in z’n werk. Mensen worden opgenomen via hologrammen van overal naar waar ook ter wereld. Het kan zelfs veel verder gaan en “one to many” en realtime worden gerealiseerd.

Je kan ook uw eigen inhoud rechtstreeks op het apparaat filmen, bewerken en  presenteren.

Holobox holographic human, van vele markten thuis.

Het zijn er te veel om op te noemen, en dagelijks komen er toepassingen bij. Ik geef hierbij een aantal voorbeelden.

  • vrijetijdsbesteding: musea, sportcomplexen, muziekpodia, theaterlobby’s
  • onderwijs: universiteiten
  • bedrijven: ervaringsbureaus
  • OOH en instore: winkellocaties,
  • Events: politieke campagnes
  • Hotel: hotellobby’s
  • Beurzen/conventies
pijl voor blog heading 3

Mensen vragen ook:

  • Hoe werkt holobox-technologie?

Holobox-technologie is een revolutionaire innovatie waarmee gebruikers 3D-hologrammen kunnen ervaren in het comfort van hun eigen huis.

Door een combinatie van augmented reality en virtual reality te gebruiken, creëert de holobox een meeslepende omgeving die kan worden gebruikt om 3D-objecten te verkennen … lees meer

  • Wat zijn de toepassingen van een holobox?

Holoboxen zijn een revolutionaire technologie die ons in staat stelt om te communiceren met 3D-objecten in een virtuele omgeving.

Met behulp van holoboxen kunnen gebruikers 3D-objecten in realtime creëren, manipuleren en verkennen. Lees meer

  • Wat zijn de voordelen van het gebruik van een holobox?

De holobox is een revolutionaire technologie die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met digitale inhoud.

Hiermee kunnen gebruikers 3D-objecten in augmented reality bekijken en ze vanuit alle hoeken verkennen. Lees meer over holobox holographic human

blank

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.